Dekoracje sal weselnych zakopane, dekoracje weselne zakopane, wesela zakopane, wesele zakopane

Opinie klientów

Dodaj opinie

Imię nazwisko:
Data ślubu/eventuopinia (31-12-2012):
Treść wiadomości:

Małgorzata Siuty

Data eventu/ślubu: 16.07.2011Polecam gorąco. Dziewczyny spisały sie na medal,do końca wszystko jak ustaliliśmy. dekoracja zachwyciła wszystkich naszych gości.Pozdrawiamy Gośka i Jacek

Daniel i Justyna

Data eventu/ślubu: 6-01-2012Rewelacja!!!Najlepsze dekoratorki jakie miałem okazje poznać / a pracuje w "branży"/!!!Organizacja na najwyzszym poziomie, wszystkie szczegóły dopracowane do perfekcji!!!Niesamowite zaangażowanie od pierwszego kontaktu!tysiące pomysłow i sugestii - profesjonalizm w kazdym calu!!Wspólpraca na najwyższym poziomie - rewelacja!!!Goście oczarowani dekoracja - coś wspaniałego!!!w ostatniej chwili zmienilismy dekratorów i to był strzał nawet nie w 10 ale w 100:D:D:D - POLECAMY KAŻDEMY!DZIEWUCHY SA WARTE PODWÓJNEJ CENY KTÓRĄ BIORĄ ZA SWOJĄ PRACE!!!Dziękujemy za wszystko i liczymy na jakieś spotkanie Kasiu i Martyno:)Każdy kto się wacha niech do nas pisze - podeślemy fotki jak laski uswietniły nasze świeto!!!jeszcze raz:
REWEWLACJA!!!
POLECAMY!!!
NIE MA LEPSZYCH!!!
Dano&Justa

Robert i Hanna

Data eventu/ślubu: 24.07.2010Dziewczyny sa niesamowite!! Rewelacyjna dekoracja piekne kwiaty.Bajka dla oczu!
Goraco polecamy!Sa najlepsze na rynku!

Pozdrowienia dla was dziewczynki

Ewa i Krzyś

Data eventu/ślubu: 14.04.2012Dziewczyny świetnie wykonały swoją pracę, udekorowanie Naszego kościoła bardzo podobało się Nam jak i za równo gością wesela!!!:) Wcześniej mielismy okazje widzieć też inne dekoracje dziewczyn! Bylismy zachwyceni ich pomysłami i zapałem... bez wahania poprosiliśmy o dekoracje na Nasz Ślub... Rewelacyjnie wykonały mój bukiet ślubny:) Serdecznie polecam!
Martyna i Kasia to zgrany, rzetelny i nie drogi zespół!
Dziekujemy Wam bardzo:) Pozdrawiamy! Ewa i Krzyś:)))

Ela i Marcin

Data eventu/ślubu: 24/25-09-2011Gorąco polecamy współprace z dziewczynami z Dekoraju. doskonale przedstawiły naszą wizję dekoracji, oraz dopasowały piękne kwiaty, idealnie komponujące się całym wystrojem.
polecamy i pozdrawiamy

Martyna i Tomek

Data eventu/ślubu: 08.09.2012Serdecznie dziękujemy za dekorację kościoła w dniu naszego ślubu. Dekoracja była delikatna i z klasą ! :) Właśnie na tym nam zależało :) Fajnie było by zobaczyć zdjęcia naszego kościoła na waszej stronie, więc czekamy z niecierpliwością. Każdemu serdecznie polecamy współpracę z Kasią i Martyną :)

Iza i Tomek

Data eventu/ślubu: 15.09.2012Polecamy w 100%. Jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni z dekoracji oraz pelnego zaangażowania dekoratorek:) Dzięki nim nasz ślub był jeszcze wspanialszy:) "PIĘKNO CHWILI,DEKORAJ WAM UMILI"...Nam umilił także naprawde polecamy:)....a wam dziewczyny jeszcze raz dziekujemy,jestescie wspaniałe:*:*

Magdalena i Krystian

Data eventu/ślubu: 23.06.2012.Jesteśmy bardzo zadowoleni z pracy dziewczyn.Dekoracje,które dla Nas wykonały były piękne.Bardzo dobra współpraca.Pełno pomysłów.Polecamy :
)Jesteście niesamowite w tym co robicie :) Również serdecznie pozdrawiamy młodych małżonków :)

Gosia i Jacek

Data eventu/ślubu: 16-06-2012Gorąco polecamy Panie dekoratorki. Wszystko było zrobione tak jak chcieliśmy a to chyba najważniejsze. Kościół wyglądał przepięknie goście byli zachwyceni a sala............w piątek wieczorem po skończeniu dekoracji miałam łzy w oczach z zachwytu. Gorąco polecamy.
Pozdrowienia dla Was...........

Wiktoria & Grzegorz

Data eventu/ślubu: 13.10.2012Dekoracja jesienna, jaką zrobiły dziewczyny była niesamowita, wszystko idealnie pasowało do jesiennej aury.
szczegóły dopracowane wedle naszych prośb:) polecamy

Danuta Barczyk

Data eventu/ślubu: 13.10.2012Nie miałam okazji kontaktu z tymi dziewczynami ,po prostu obejrzałam zdjęcia w necie i dodam że zajmuje się tym samym od 6 lat(czyli aranżacją weselną),jestem zauroczona wszystkim co pokazują widać że mają świetne pomysły niby ogólne a tak inne i strasznie chce się to oglądać.Pomimo tego że nie znam ich i mieszkam dosyć daleko nie ukrywam że mogłabym wiele zaczerpnąć z ich realizacji ,naprawdę obejrzałam tysiące zdjęć i sama wiele stworzyłam dekoracji i jest to pierwsza moja ocena w tym temacie dla konkurencji jestem z Was dumna że potrafiłyście stworzyć coś innego i tak pięknego.pozdrawiam dekoratorka z Wolbromia

Ania i Marek

Data eventu/ślubu: 04-05-2013Bardzo bardzo polecamy!!! Dziewczyny spisały się na medal przy dekoracji naszej sali weselnej. Prosiliśmy o subtelne elementy dekoracji - były, prosiliśmy o optyczne zmniejszenie sali - było, prosiliśmy o wprowadzenie romantycznego nastroju na wieczór - ojej!!! BYŁO!!!!!!!! REWELACJA! Nasi goście pokazują zdjęcia swoim znajomym i zachwalają naszą piękną dekorację, a my...? Cóż dodać... jesteśmy na prawdę powaleni :)))

Kasia i Szymon

Data eventu/ślubu: 20-07-2013Dziewczyny zrobiły wymarzoną, przepiękną dekorację sali weselnej i bryczki. Wszystko wyglądało bajkowo: romantycznie, ze smakiem i z pięknymi kwiatami! bardzo polecamy! Dodatkowo wybawiły nas z opresji i poprawiły koszmarną dekorację Kościoła zrobioną niestety przez kogoś innego.. Bardzo mocno dziękujemy!!

Iwona i Staszek

Data eventu/ślubu: 10-08-2013Cudownie!!! My i wszyscy goście zachwyceni byli dekoracją sali i kościoła. Było przepięknie. Wszystko tak jak ustalaliśmy i nawet lepiej. Naprawdę polecamy i serdecznie pozdrawiamy Martynę i Kasię oraz pomocnice :).

Ania i Łukasz

Data eventu/ślubu: 31-08-2013No cóż możemy powiedzieć...idealnie! Goście chwalili za styl, elegancje i pomysłowość. Naprawdę!! Jak mam być szczera to jako zdenerwowana i zamartwiająca się o każdy szczegół wesela panna młoda dekoratorek byłam pewna! Nie znałam dziewczyn osobiście, opinie o nich wyrobiłam sobie oglądając galerię( naprawdę świetne aranżacje- i to nie tylko w standardowych kolorach weselnych)i czytając opinie innych:) Dziewczyny rzetelnie podeszły do tematu, słuchały moich fanaberii i wyobrażeń na temat wystroju..a potem przełożyły je na rzeczywistość:) Z czystym sumieniem mogę je polecić! A wam dziewczyny naprawdę życzę powodzenia w tym co robicie bo robicie to świetnie!

Agnieszka i Marek

Data eventu/ślubu: 22.06.2013Genialnie to mało powiedziene :)
Wszystkim polecam Dziewczyny są rewelacyjne robią piękne dekoracje i również dzieki nim nasz ślub był najpiekniejszym dniem w życiu. Mieliśmy wesele w Karczmie Siuchajsko na dolnej sali i powiem szczerze że piekniej ubranej karczmy nigdy nie widziałam a bukiet ślubny był dokładnie taki jak sobie wymarzyłam mimo iż cieżko było zdobyć białe tulipany w czerwcu to dziewczyny są w stanie zrobić wszystko. Mega polecam naprawde warto!!!! Dziękujemy za wszystko dziewczyny i pozdrawiamy :)

Iwona i Krzysztof

Data eventu/ślubu: 30-11-2013W pelni zaufalismy naszym kochanym dekoratorkom i bylismy absolutnie zachwyceni efektem koncowym!! Dziewczyny sa bardzo pomocne, rzetelnie wykonuja swoja prace a przede wszystkim bardzo profesjonalnie podchodza do zlecenia i w pelni realizuja wszystkie marzenia nowozencow. Godne polecenia, dekoracje sa po prostu niesamowite!! Pozdrawiamy serdecznie dziewczyny i raz jeszcze pieknie dziekujemy :)

Beata Fidermak

Data eventu/ślubu: 12-05-2013Witam. Chciałabym serdecznie polecić firmę, a w szczególności Panią Martynę, która fantastycznie przystroiła dom na komunię córki w maju 2013r.Pełny profesjonalizm. Polecam i dziękuję Beata

Ania i Jarek Moskal

Data eventu/ślubu: 1 luty 2014Chcielibyśmy bardzo podziękować za firmę Dekoraj za profesjonalizm i kreatywność. Efekt pracy był wspaniały. Bardzo gorąco polecamy. Goście byli zachwyceni; )

Gosia & Kevin

Data eventu/ślubu: 5.07.2014Dziekujemy dziewczyny jeszcze raz za wspanialy wytroj i piekne kwiaty :) Polecam dziewczyny maja talent.Wszyscy goscie byli zachwyceni dekoracjami i pieknymi kwiatami. Tyle pomyslow!i dekoracja jak z magazynu slubnego! Polecamy w 100% :) wszystkiego dobrego dziewczyny! pozdrawiamy

Ania i Sebastian

Data eventu/ślubu: 19.07.2014Jeszcze raz chcielibysmy podziekowac za przepiekne dekoracje na naszym weselu. Przerosly one nasze oczekiwania, szczegolnie dekoracja naszego stolu, tortu oraz przepiekne gwiazdziste niebo. Rowniez nasi goscie podziwiali dekoracje I zajadali sie przepysznymi owocami przy fontannie czekoladowej:) Na prawde trudno oddac slowami jaki dzieki Pani dekoracjom mielismy przepiekny dzien!

Serdecznie dziekujemy I pozdrawiamy,
Anna i Sebastian

Magda&Marcin

Data eventu/ślubu: 02.08.2014Nawet w najpiękniejszych snach nie marzyliśmy o takiej dekoracji. Dziewczyny zaskoczyły nie tylko nas, ale wszystkich gości. Widząc efekty pracy dziewczyn mieliśmy łzy w oczach. Zrobiły więcej niż oczekiwaliśmy. Sala w Siuchajsko i kapliczka na Jaszczurówce wyglądały prześlicznie. Nie ma słów, żeby wyrazić nasze podziękowania!!!!!:):):):)

Aneta i Łukasz

Data eventu/ślubu: 13-09-2014Polecamy wszystkim tą firmę. Dziewczyny podchodzą do swojej pracy bardzo profesjonalnie. Potrafią doradzić i wskazać najlepsze rozwiązania. Stworzyły piękną dekoracje zgodnie z naszymi wymaganiami, dekoracja niesamowicie odmieniła wnętrze sali weselnej zaskakując wszystkich gości weselnych. POLECAMY KAŻDEMU !!
Pozdrawiamy gorąco wszystkie cztery dziewczyny!

Aneta&Łukasz :))

Justyna i Piotr

Data eventu/ślubu: 16.08.2014Żadne słowa nie oddadzą/opiszą tego, jak przepięknie mieliśmy ubrany kościół i salę...! :) Dziekujemy Wam dziewczyny za zorganizowanie nam bajkowego wesela! :D Wszyscy goscie byli zaszokowani, jak ujrzeli salę. Każdy komentował: "pierwszy raz widze tak przepieknie ubraną sale!" :P Aaaa kaplica, w której braliśmy ślub wyglądała bardzo elegancko :) Wszystko zrobione z klasą! :D
DZIEKUJEMY :*

Madzia i Wojtek

Data eventu/ślubu: 13-12-2014POLECAMY.Wesele było w Zakopanem, a my jesteśmy z Katowic.Obawialiśmy się czy uda się wszystko dograć zdalnie, a cały wystrój będzie wart dodatkowych kosztów(choć trzeba zaznaczyć, że nie wysokich).Nie chcieliśmy tandetnych balonów wyciągniętych z kąta i odkurzonych z kurzu od ostatniej imprezy.Po przeglądnięciu bogatej:)galerii na www podjęliśmy decyzję, że wchodzimy:)Na miesiąc przed spotkaliśmy się i wskazaliśmy co dokładnie chcemy(zbieranina elementów/motywów z wszystkich zdjęć na www).Dziewczynom zostawiliśmy wyzwanie połączenia tego wszystkiego i dołożenia czegoś od siebie.Tu nasza rola się skończyła:)Dziewczyny wszystkim się zajęły i mocno się napracowały na efekt końcowy, który wywarł wielkie wrażenie nie tylko na nas ale i gościach.Na zdjęciach weselnych widać efekty.Na prawdę gorąco polecam i zachęcam do skorzystania z usług:)Na ten jeden dzień na prawdę warto tym bardziej,że koszty nie są duże;)My skorzystaliśmy z wystroju całej sali (wewnątrz i na zewnątrz),kościoła, dekoracji bryczki,bukietów ślubnych,czekoladowej fontanny i wytwornicy dymu,ale wiem,że oferta jest szersza,a co najważniejsze elastyczna do potrzeb i oczekiwań klienta.

Asia i Marcin

Data eventu/ślubu: 2/05/2015Dziękujemy za przepiękną dekorację weselną. Była taka jaką sobie wymarzyliśmy. Panie Kasia i Martyna spełniły nasze oczekiwania. Sprowadziły nawet kwiaty, na które nie było jeszcze sezonu. Polecamy wszystkim na wesela i na co dzień. Pozdrawiamy Asia i Marcin.

Paulina i Piotrek

Data eventu/ślubu: 15-08-2015Dekoracje przeszły nasze najśmielsze oczekiwania :):):) Gdy dotarliśmy na miejsce zaparło nam dech w piersiach!!! Sala wyglądała jak z bajki, Dziewczyny doskonale uchwyciły naszą wizję i było jak w bajce :):):)
Dziękujemy i gorąco polecamy :)
P&P

Łukasz i Monika

Data eventu/ślubu: 19-09-2015Wspaniale :) Dziewczyny idealnie zadbały o wystrój sali i wszystkie dodatki :) Kwiaty, prezenty, ubiór samochodu - rewelacja :) Zarówno my jak i nasi goście byliśmy pod wrażeniem talentu Kasi i Martynki (podejrzewamy, że ilość klientów się zwiększyła) :) Jeszcze raz serdecznie Wam dziękujemy za ubogacenie naszego wesela i wszystkim gorąco polecamy :)
Pozdrawiamy serdecznie całą ekipę :)
Łukasz & Monika

Nina i Maciej

Data eventu/ślubu: 14.01.2017Bajka to mało powiedziane! Dziewczyny stworzyły nam niesamowita krainę lodu. Sala wyglądała bajecznie, majestatycznie, zapierała dech w piersiach. Dokładnie wysłuchały potrzeb klienta i stworzyły dokładnie to co chcieliśmy. Niezwykła dbałość o detale, pomysłowość sprawiły iż nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń. Serdecznie Polecamy! Usługi naprawdę warte każdej złotówki! Bez nich to nie byłoby to samo! POLECAMY, POLECAMY, POLECAMY po stokroć!!!!!!!!